Dobrodošli na sajt Dejana Tomića

Oko sokolovo - opis igre

Preuzimanje (376 KB)
Broj preuzimanja: 5573
Igraj
Broj igranja: 22680
Ocene i komentari

U ovoj igri cilj je pronaći redom brojeve od 1 do 40 u što kraćem roku.

Dakle, na početku igre, posle klika na dugme "Nova igra", gore se ispisuje tekst: "Traži se broj 1". Posle klika na broj 1, traži se broj 2, itd. Posle pogođenih svih 40 brojeva, uvek raspoređenih slučajno, ispisuje se poruka: "POBEDA!", kao i vreme utrošeno za rešavanje.

Međutim, to nije jedino što se ispisuje kada se svi brojevi pogode.

Ukoliko ste igru skinuli i igrate na računaru, ako imate dobar rezultat, možete ući u high-score listu. Ukoliko imate isti rezultat kao, recimo, drugi najbolji, onda zauzimate treće mesto. Takođe, iako ste prvi koji je odigrao Oko sokolovo, ne morate ući u high-score listu, jer su početni najbolji rezultati "kompjuterski" – najbolji je 45 sekundi, zatim 50, 55 itd.

Ukoliko igru igrate na sajtu, umesto high-score liste na lokalnom računaru možete ući u internet high-score listu. Dovoljno je da upišete svoje ime i ako ste među prvih 50 videćete sebe (i ostali će videti vas) na listi najboljih rešavača ove igre na internetu!

Posle upisivanja imena, potrebno je pritisnuti Enter i pojaviće se high-score lista, a da biste lakše primetili koje ste mesto, dovoljno je samo zapamtiti da je to mesto uokvireno crvenim pravougaonikom.

Ukoliko ne dođete na high-score listu, dovoljno je bilo gde kliknuti da bi se trenutna lista prikazala.

Takođe, igra ima i pauzu. U svakom trenutku igru možete da pauzirate, ali, naravno, pritom se svi brojevi sakrivaju sve dok se ne nastavi sa igrom.

Prikaz ekrana igre:

Oko sokolovo prikaz ekrana

Preuzimanje (376 KB)
Broj preuzimanja: 5573
Igraj
Broj igranja: 22680
Ocene i komentari
© 2006-2024 Dejan Tomić