Unos pitanja za kviz "Milioner"

Ukoliko imate ideju za nova pitanja za kviz "Milioner" na ovom sajtu, ovde ih možete uneti i poslati. Nakon što potvrdite unos pitanja ona se upisuju u bazu podataka. Baza će se povremeno proveravati i zanimljiva pitanja će se dodavati u igru. Kada se doda određen broj pitanja, nova verzija sa dodatim pitanjima staviće se na sajt (naravno biće i obaveštenja da je nova verzija objavljena).

Nakon što unesete pitanje i odgovore, kliknite "Pošalji". Nakon što se prikaže obaveštenje da je pitanje poslato, odmah možete da unesete sledeće.

Možete uneti i sumu za koju mislite da to pitanje treba da bude, ali nije garantovano da će pitanje i biti za tu sumu kada se ubaci u igru.

Ukoliko imate mnogo pitanja za slanje, možete poslati i fajl sa svim pitanjima i odgovorima, na mail: milioner@dejantomic.com. Najbolje bi bilo da svaka linija bude u formatu:
Pitanje <tab> Tačan_odgovor <tab> Odgovor <tab> Odgovor <tab> Odgovor ... ili:
Pitanje_za_Brze_Prste <tab> Odgovori <tab> U <tab> Tačnom <tab> Poretku .

Novo: sada možete kucati pitanja i ћирилицом! Ispravljena je greška zbog koje se "Unicode" znaci nisu prikazivali ispravno u bazi. Autoru inače ne smeta (šta više, odgovara mu) ćirilica u pitanjima.

 

Unos pitanja

Pitanje:

Vaše ime i prezime:

* Ukoliko se Vaše pitanje pojavi u igri, pored njega će pisati i Vaše ime. Takođe će Vaše ime biti na listi svih osoba doprinelih povećanju broja pitanja u "Milioneru".

Preporučena suma:

Tačan odgovor:

Ostali ponuđeni odgovori:

Navesti 3 ili više odgovora, svaki u posebnoj liniji

 

Opis igre "Milioner" | Početna stranica