Dobrodošli na sajt Dejana Tomića

Kviz "Milioner" - opis igre

Preuzimanje (ZIP, 5,5 MB)
Broj preuzimanja: 151604
Igraj
Broj igranja: 804781
Ocene i komentari

Ovo je jedna od brojnih kompjuterskih verzija najpopularnijeg kviza na svetu (i kod nas), "Želite li da postanete MILIONER".

Dakle, pravila su ista kao u pravom "Milioneru": odgovoriti tačno na 15 pitanja, svako sa po 4 ponuđena odgovora, da bi se došlo do 5,000,000 dinara. Kao i u pravom kvizu, i u ovoj igri postoje sve četiri vrste pomoći – dakle i pomoć zamene pitanja.

Osim toga, postoje i Brzi prsti, gde je dovoljno samo pogoditi tačan poredak i prolazi se u igru, ali se oni mogu isključiti; takođe je igra obogaćena zvukom (za skoro sve ima odgovarajući zvuk), koji se takođe može isključiti, a osim toga igra ima podršku za oba srpska pisma – i ćirilicu i latinicu (koristi UTF-8 standard).

Ovo je prva igra koju nisam napravio sam – ja sam napravio veći deo igre, ali neke delove igre napravio je jedan moj asistent, koji je i smislio većinu pitanja... Njegov sajt možete videti klikom na ovaj link.

Milioner trenutno nema mnogo pitanja. Međutim, možete doprineti povećanju broja pitanja tako što ćete sami poslati neka pitanja. Nakon slanja pitanja se ubacuju u bazu, koju ću ja povremeno proveravati i zanimljiva pitanja ubacivati u igru. Pitanja možete poslati klikom ovde.

Za sada se u Milioneru ne beleže najbolji rezultati. To će sigurno biti podržano u sledećoj verziji (kada je napravim)...

Prikaz ekrana igre:

Milioner prikaz ekrana

Preuzimanje (ZIP, 5,5 MB)
Broj preuzimanja: 151604
Igraj
Broj igranja: 804781
Ocene i komentari
© 2006-2024 Dejan Tomić