Dobrodošli na sajt Dejana Tomića

DejanTomic.com - Igre

Ovo je lista igara koje sam do sada napravio. Trenutno ih je 12, ali će ih biti još, pošto trenutno pravim neke nove igre.

Osim tih 12 igara objavljenih na ovoj stranici, napravio sam još jednu igru. Ta igra je dostupna registrovanim korisnicima ovog sajta na sledećem linku: www.dejantomic.com/o_meni/newgames.php (link funkcioniše ako ste trenutno ulogovani na sajt).

Lista mojih igara:

Milioner

Milioner
Kompjuterska verzija kviza "Želite li da postanete milioner". Kao u pravom kvizu, postoje 4 vrste pomoći, kao i Brzi prsti pre početka. U gornjem delu ekrana je tekst koji "voditelj govori".

Yamb

Yamb
Kompjuterska verzija igre Yamb. Mogućnost igranja u 2 igrača ili samostalno, radi postizanja što boljeg rezultata. 6 kockica, 7 kolona. Pamćenje najboljih rezultata.

Upoznajte Evropu

Upoznajte Evropu
Na karti Evrope treba pronaći državu sa datim nazivom, glavnim gradom, zastavom, ili himnom. Cilj je pogoditi što više država, a za što kraće vreme.

Super maze

Super maze
U ovoj igri je cilj izaći iz lavirinta. Međutim, to nije nimalo lako jer se vidi samo mali deo lavirinta oko trenutne lokacije, a uz to nisu svi zidovi uvek vidljivi... Za sve nivoe postoji šifra.

Oko sokolovo

Oko sokolovo
U ovoj igri su izmešani brojevi od 1 do 40 i treba ih redom (od najmanjeg do najvećeg) naći za što kraće vreme. Najbrži rezultati pamte se na računaru ili na Internetu.

Iks-oks

X-O
Poznata igra X-O, gde u mreži 3x3 treba imati tri svoja znaka (X ili O) u istom redu, koloni ili dijagonali. Može se igrati i protiv kompjutera.

Moj broj

Moj broj
Popularna igra iz kviza "TV Slagalica", gde od 6 zadatih brojeva i operacija +,-,*,: i zagrada treba dobiti određeni broj. Mogu se i ručno zadati brojevi, a zatim pustiti kompjuter da nađe zadati ili njemu što približniji broj.

Mastermind

Mastermind
U ovoj igri treba pogoditi zamišljenu kombinaciju od 4 simbola, ako se posle svakog pokušaja zna koliko je pogođenih simbola na pravom a koliko na pogrešnom mestu.

III svetski rat

Treći svetski rat
U ovoj igri se borite protiv raznih Dexterovih vojnika, tenkova, brodova... Morate sami da ih sve pobedite jer nema nikoga da vam pomogne... Potrebno je veliko iskustvo.

Snake

Snake
Cilj igre je da zmija što duže opstane, ne udarajući u sebe ili u zidove i jedući jabuke od kojih raste. Tokom igre se pojavljuju i unutrašnji zidovi što dodatno otežava igru.

Super Labyrinths 2

Super Labyrinths 2
Cilj igre je isti kao i u prvom delu, samo su nivoi još teži i ima novih prepreka... Grafika je drugačija a postoje i zvuci. Pamte se i najbrža vremena prelaska svakog nivoa.

Super Labyrinths

Super Labyrinths 1
Potrebno je provući se mišem od jednog do drugog mesta u lavirintu, izbegavajući sve prepreke, i ne udarajući u zidove. Najveći dosegnuti nivo se pamti na računaru.
© 2006-2024 Dejan Tomić