Dobrodošli na sajt Dejana Tomića

Super Labyrinths - opis igre

Preuzimanje (341 KB)
Broj preuzimanja: 4008
Igraj
Broj igranja: 10392
Ocene i komentari

Cilj u ovoj igri je proći od starta do cilja, a da se pritom ne dodirne pozadina (to je sve osim starta, cilja i sive površine, a najčešće zelena površina). Igra ima samo pet nivoa, ali je i to dovoljno, budući da su jako teški, a time i veoma zarazni. (Probajte pa ćete se uveriti!) Međutim, osim ravnog puta ili puta sa bodljama na ivici, postoje i 'liftovi', koji se kreću gore-dole ili levo-desno, i 'prepreke', koje se okreću na desno ili levo.

Ali, to nije sve! Postoje i ključevi, svaki za po jedna vrata, kroz koja možete proći samo ako su otvorena, a otvaraju se skupljanjem ključa od tih vrata. Ono što dodatno zbunjuje je to što se ne zna koji je ključ od kojih vrata, nego se to tek vidi kada se kjluč skupi.

Postoje još i snimanja (tamnozeleni kružići), koja znatno olakšavaju igru jer, ukoliko igrač izgubi, a došao je do nekog od snimanja, ne polazi ponovo sa starta, nego sa poslednjeg snimanja. Snimanja važe samo za vreme igranja nivoa, čim se iz nivoa izađe, njegova snimanja se gube i on se ponovo igra sa starta.

Snimanja, ključevi i vrata postoje samo u nivoima 4 i 5 (poslednja dva).

Snimanja u igri, tj. nivo do koga je igrač stigao, ostaje zapamćen i posle izlaza iz igre.

Prikazi ekrana igre:

Super Labyrinths: nivo 1  Super Labyrinths: nivo 2  Super Labyrinths: nivo 3  Super Labyrinths: nivo 4  Super Labyrinths: nivo 4  Super Labyrinths: nivo 5  Super Labyrinths: nivo 5 - objašnjenje  Super Labyrinths: kraj igre

Preuzimanje (341 KB)
Broj preuzimanja: 4008
Igraj
Broj igranja: 10392
Ocene i komentari
© 2006-2024 Dejan Tomić