Dobrodošli na sajt Dejana Tomića

Super Labyrinths 2 - opis igre

Preuzimanje (403 KB)
Broj preuzimanja: 3842
Igraj
Broj igranja: 11712
Ocene i komentari

Ova igra je nastavak igre Super Labyrinths. Ona ima dosta novosti u odnosu na prvi deo igre. Novosti su sledeće:

  1. Postoje korisnici, i za svakoga važi ono što važi i u prvom delu igre, ali se, pored toga, čuvaju i najbolja vremena igrača za svaki nivo posebno, pa se, upoređivanjem najboljih vremena svih korisnika, dobija i najbolje vreme nivoa.
  2. Grafika je drugačija: postoje samo dve boje u svakom od lavirinata, što olakšava igraču snalaženje; fontovi su promenjeni (ali ih ne morate imati na računaru da bi se oni prikazali kako treba); dugmići su takođe promenjeni.
  3. I dalje ima pet nivoa, ali oni u ovom delu imaju i svoja imena, a svaki se može i videti (preview) čak i ako niste stigli do njega.
  4. U igri postoje i zvuci kada pređete nivo, izgubite, oborite najbrže vreme…
  5. Nema snimanja u sred nivoa kao u prvom delu igre – svaki nivo se prelazi odjednom, od starta do cilja. (Snimanja su namerno izbačena.)
  6. U petom, poslednjem nivou, postoji neprijatelj koji vas juri. Postoji neka tajna kako da ga najbolje izbegnete, ali otkrivanje te tajne prepuštam vama!

Osim toga, nivoi su mnogo teži nego u prvom delu igre.

Prikazi ekrana igre:

Super Labyrinths 2: nivo 1  Super Labyrinths 2: nivo 2  Super Labyrinths 2: nivo 3  Super Labyrinths 2: nivo 4  Super Labyrinths 2: nivo 5  Super Labyrinths 2: nivo 5  Super Labyrinths 2: korisnički ekran

Preuzimanje (403 KB)
Broj preuzimanja: 3842
Igraj
Broj igranja: 11712
Ocene i komentari
© 2006-2024 Dejan Tomić