Dobrodošli na sajt Dejana Tomića

DejanTomic.com - O meni

Lični podaci

Dejan Tomić - profilna slika

Rođen: 21. marta 1992. u Čačku

Škola: Matematička gimnazija

Fakultet: Matematički fakultet – Informatika (master)

Mejl: dexter@dejantomic.com

Neki od mojih prijatelja...


Tatjana Toroman

Danica Simic

Miljana Kovacevic

Jelena Bircevic

Živka Stanković

Nemanja Stancic

Danijela Brajević

Tatjana Nikolic

Stefan Badza

mihajlo vasic

Hristina Zlateska

Marko Vukovic

vidi sve (53)

Poslednje registrovani korisnici:
katarina stefanovic, reformnews, radica inic, Hariz Karamović, zubdokret, stewartsplerm, lumsefopaby, quiefly, calaelas, chikita

Pogledaj moje slike

Osnovno o meni...

Ja sam Dejan Tomić i bavim se programiranjem. Do sada sam napravio nekoliko igrica i programa, i oni se nalaze na ovom sajtu.

U Matematičku gimnaziju idem još od VIII razreda (ogledna odeljenja pred srednju školu), a nakon završene srednje Matematičke gimnazije završio sam osnovne, pa zatim i master studije na Matematičkom fakultetu Univerziteta u Beogradu (smer – Informatika).

Od IV razreda osnovne škole idem na takmičenja iz matematike, a od VII razreda iz informatike. Do sada sam osvojio nekoliko titula prvaka regiona ili države.
Pohađao sam i časove u regionalnom centru za talente "Mihajlo Pupin" u Pančevu i završio muzičku školu "Jovan Bandur" u Pančevu (svirao sam klavir).

Išao sam u Petnicu nekoliko puta: prvi put u VII razredu (Letnja naučna škola), zatim u I, II i III razredu na seminare računarstva i u IV razredu na seminare matematike. Bio sam i učesnik osme Konferencije "Korak u nauku" u Petnici 2009. godine.

Sada radim puno radno vreme u privatnoj firmi u IT sektoru (RDI), a igrama i ostalim sadržajem na ovom sajtu bavim se u slobodno vreme.

To je za sada sve što imam da kažem. Ako imate bilo kakva pitanja, primedbe ili pohvale slobodno mi ostavite komentar ili mi pišite na mejl (naveden levo).

Moj Fejsbuk

Poslednji komentari

Ilija Ruzic (8.2.2011. 8:12):

hejjj....... caos..... super progrmacici..... i igrice.......

Denis Jocic (4.10.2009. 8:00):

Pozdrav Dejane, ja sam Denis, i ja sam programer (jos uvek mlad, ali sam sve bolji i bolji), zainteresovan sam u programiranju, ali mi ne ide bas za rukom, bi samo 3-4 puta na takmicenju, itd. Rodjen sam 21. marta (kao i ti), ali 1996 godine... Svidjaju mi se tvoje igrice pogotovo Upoznajte Evropu i Milioner, to je to za sada, veliki pozzzzz od mene ;-)

Miljana Kovacevic (18.2.2009. 14:45):

Hej hej, cao cao :D

jankovic danijella (22.1.2009. 10:00):

cao, danijella ovde. E super si, obozavam yamb.Osvih sajtova gde ima yamb tvoj sajt je najbolji, sada vise i neidem na druge. pokusavam da udjem u prvih 50 za pocetak. pozdrav geniju.

Vucic Nebojsa (2.1.2009. 8:59):

Pozz Dejane, imao bih jednu molbu za tebe ako moze da mi objasnis kako da napravim neku manju igricu(tipa milioner ili yamb)? Unapred hvala, inace sve pohvale za site i igre...

Svi komentari (23)
Moraš biti ulogovan za pisanje komentara

© 2006-2024 Dejan Tomić