Dobrodošli na sajt Dejana Tomića

Novosti na sajtu DejanTomic.com

26. 2. 2021. – Nova verzija igre "Yamb" na sajtu

Najigranija igra na sajtu je dobila novu verziju, koja radi u svim modernim Web pregledačima i ne koristi Adobe Flash.

Za sada nije dostupna igra u dva i više igrača, kao ni upisivanje u najbolje rezultate. Ove funkcije će biti dodate kasnije.

Trenutno bodovanje za kentu je po principu mala (45 poena) – velika (55 poena). Kasnije će biti dodata osnovna podešavanja igre kao i izbor kolona.

Igraj novi YambIgraj stari Yamb

15. 2. 2021. – Ispravljene igre "Yamb" i "Milioner" za preuzimanje

Najpopularnije igre sa ovog sajta, Yamb i kviz "Milioner", dana 12. 1. 2021. prestale su da rade zbog ukidanja Flash Player tehnologije od strane Adobe.

Sada su postavljene nove verzije ovih igara za preuzimanje na Windows računar, koje više nemaju problema sa Flash Player-om.

Igranje na sajtu na žalost ne radi do daljnjeg – jedna po jedna igra će biti prebačena u novi format dostupan za Web, o čemu će biti vesti...

Pored omogućavanja rada nakon ukidanja Flash-a, ispravljeno je i nekoliko stvari u navedenim igrama:

  • Milioner je ažuriran na verziju 2012 (koja je mogla da se igra na sajtu umesto stare), sa vrstom pomoći "Glas naroda".
  • Pitanja za Milionera nisu ažurirana i imaju samo osnovni set, ali će prilikom ažuriranja moći da se preuzmu nezavisno od same igre.
  • U planu je da se dosta pitanja iz baze na sajtu (online verzija igre) doda u igru, uključujući i odobrena pitanja poslata od strane posetilaca. Tom prilikom biće objavljen link za preuzimanje pitanja.
  • Yamb ima sitne ispravke u izgledu kockica i ispravljen problem sa bonusom za brojeve 1-6.
    Pravilo jamba je da je bonus 30 poena za zbir 60 i veći, a ne strogo veći od 60 kako se do sad računalo u igri.

Preuzimanje MilionerPreuzimanje Yamb — više detalja o igrama Milioner i Yamb

?. ?. 2012. – Nova online verzija igre – kviza "Milioner"

Dostupna je nova verzija kviza "Milioner" za igranje na sajtu. Jedna od novih stvari je pomoć glas naroda (može se isključiti ili vratiti na "Zamenu pitanja").

Osim toga, ima i dosta novih pitanja – a povremeno se odobravaju i pitanja poslata od strane posetilaca!

Pitanja se još uvek mogu slati – uključujući i pitanja za Brze Prste – na ovoj stranici.
Ukoliko imate mnogo pitanja za slanje, možete sastaviti listu i poslati je na mejl milioner[AT]dejantomic . com.
Vaše ime će (ako ga date) biti objavljeno u igri prilikom odobravanja pitanja.

Ovo još nije finalna verzija - biće još izmena u vidu grafike, zvuka i sličnih efekata, kao i još novih pitanja (pored onih koje šalju igrači) – ali je svakako upotrebljiva za igru i u svakom smislu bolja od stare.

27. 4. 2011. – Nova verzija igre "Moj broj"

Postavljena je nova verzija igre "Moj broj", sa još više mogućnosti.

Sada možete da podešavate neke stvari u igri, kao i pravila traženja najboljeg rešenja.

Najvažnija opcija je opcija nalaženja svih rešenja. Ova opcija i u slučaju da ne postoji izraz sa tačnim brojem kao rezultatom, daje sva najbliža rešenja - ovo uključuje i veće i manje brojeve od traženog.

Više detalja o igri, slike ekrana i link za preuzimanje možete naći na stranici igre.

27. 4. 2011. – Igra Yamb odigrana 100.000 puta

Desio se još jedan jubilej na sajtu DejanTomic.com: broj igranja najigranije igre na sajtu - "Yamb" - prešao je 100 hiljada!

Zahvaljujem se vernim igračima! O igri Yamb >>

24. 4. 2011. PRIMEĆENA AKTIVNOST "BOTOVA" NA SAJTU

Još od januara ove godine svakih nekoliko dana se na sajt registruju lažni korisnici. Ovo je konačno primećeno i od sada će se blokirati registracije svih mejlova koji se završavaju sa: .cz.cc, .vv.cc, @mail.ru, kao i one gde je korisničko ime jednako imenu korisnika. Molim svakoga ko se registruje da upiše svoje pravo ime, a ako to ne želi, onda neka smisli neko drugo korisničko ime koje će koristiti na sajtu.

Ova blokada će trajati još neko vreme, a kasnije će se uvesti CAPTCHA sistem, koji će za sve buduće registracije sa IP adresa van Srbije zahtevati unos koda sa date slike i time sprečiti registraciju "botova".

7-8. 4. 2011. – Iznenadnih POLA MILIONA poseta

Maltene preko noći broj poseta sajtu se naglo povećao – sa oko 400.000 na preko 500 HILJADA!

Svaka čast posetiocima koji su me preduhitrili i stigli do pola miliona pre nego što sam stigao da smislim neko iznenađenje povodom ovog broja poseta :)

13. 1. 2011.200 hiljada poseta sajtu!

Ponovo jubilej – 13. januara 2011. godine oko 22h sajt je dobio DVESTAHILJADITOG posetioca!
Povodom ovog broja poseta, uvedena je nova mogućnost - ocenjivanje i pisanje komentara na svaku igru / program na ovom sajtu! Dovoljno je otići na stranicu bilo koje igre (programa), ulogovati se na sajt (ko nema nalog može se registrovati, besplatno & brzo) i zatim na stranici igre (programa) kliknuti na "Ratings & comments"! Na toj stranici možete videti prosečnu ocenu i komentare drugih korisnika, i takođe ako ste ulogovani, napisati svoj komentar ili oceniti igru (program)!
Hvala svim posetiocima sajta!

31. 7. 2010. – broj poseta dostigao 100 hiljada!

Dana 31. 7. 2010. ovaj sajt je dostigao šestocifreni broj poseta - 100 hiljada! Administrator se zahvaljuje svima koji su išli na ovaj sajt i time postali zaslužni za ovaj jubilej!

9. 7. 2008. – Još jedna igrica

Napravio sam novu igricu - ona je jako slična igricama Super Labyrinths 1 i 2, samo ima mnogo novih stvari i više nivoa. Igrica još uvek nije objavljena na stranici "Moje igrice", ali registrovani korisnici je mogu isprobati već sada i dati prve utiske o tome šta bi trebalo dodati/ukloniti/promeniti...

Pravila igre Super Labyrinths možete pročitati ovde. Igra za sada ima 12 nivoa, ali njihov broj će povremeno rasti.

24. 6. 2008. – Promenjena stranica o meni

Stranica o meni znatno је promenjena. Sada tu ima više informacija, lista prijatelja, mogućnost slanja komentara... Ima i nešto slika (a biće ih još) a pored toga svako može besplatno da se registruje. Registrovani korisnici mogu da šalju komentare i isprobaju nove igrice pre nego što se one pojave na stranici "Moje igrice", kao i da daju prve utiske o njima, čime će možda doprineti tome da moje igrice budu još bolje.

21. 10. 2007. – Nov program

Napravio sam još jedan program! To je Password Manager, program koji čuva sve Vaše šifre. Više ne morate da pamtite gomilu šifara, već ih sve možete čuvati u jednom fajlu i pamtiti samo jednu šifru. Fajlovi su kriptovani na način koji onemogućava otkrivanje šifre. Program podržava sve osnovne operacije i podatke u vezi sa šiframa.

Detaljnije informacije o programu možete videti ovde.

10. 8. 2007. – Nova igra: Yamb

Završena je i moja 12. igra - kompjuterska verzija Yamb-a. Pravila igre Yamb neću mnogo da objašnjavam ovde, samo ću da napomenem da moja verzija sadrži mod za jednog ili 2 igrača, da je bacanje animirano (kocke se okreću neko vreme pa se tek onda zaustave) i da listići sadrže 5 kolona (nadole, slobodna, nagore, najava, ručno).

Napomena: kasnije je napravljen i Yamb 2.0, u kome listići sadrže još 2 kolone (od vrha nadole+od dna nagore i od sredine nagore+nadole), a ima i mogućnost pamćenja najboljih rezultata (na Internetu, ako se igra sa sajta, inače na kompjuteru).

Ko ne zna pravila igre Yamb, pravila može videti na stranici sa detaljnim opisom igre (kliknuti ovde).

18. 7. 2007. – Nova igra: "Milioner"

Napravio sam svoju 11. igru - to je kompjuterska verzija kviza "Želite li da postanete milioner". To je prva (kompjuterska) verzija koja ide do 5,000,000 dinara i ima četvrtu vrstu pomoći – zamenu pitanja. Osim toga, ima i Brze prste, obogaćena je zvukom, a postoji i "govor voditelja" u gornjem delu ekrana tokom igre.

Za više detalja o igri kliknite ovde.

3. 5 . 2007. – NOVI WEBSAJT: www.mojleksikon.com

Novi sajt, nazvan "Internet leksikon", je Web-sajt na kome svako, kada se registruje (besplatna je registracija), može da napravi svoj(e) leksikon(e), kao i da se upisuje u leksikone koje je neko drugi napravio. Posetite sajt za više informacija.

© 2006-2024 Dejan Tomić